Дуже прості булочки🥯 з сочевиці. Класний білковий продукт, який можна доповнити сиром🧀. Звичайним або веганським.
⠀
❇️❇️❇️
1 склянка сочевиці
1,5 столові ложки псиліуму
1,5 чайні ложки червоної паприки
чайна ложка солі
перець за смаком
50 мл води
2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю
1/2 склянки кукурудзяного або нутового борошна
столова ложка не активних дріжджів та столова ложка кунжуту для обсипки
❇️❇️❇️
⠀
▶️Сочевицю замочуємо на пару годин, воду зливаємо, додаємо спеції, сіль, псиліум 50 мл води та перебиваємо блендером. Додаємо псиліум, перемішуємо та чекаємо 15 хв доки набухне.
⠀
▶️Додаємо борошно та крохмаль, замішуємо тісто. Формуємо булочки, всередину кладемо шматочок сиру (можна звичайного, можна веганську моцарелу - вона класно плавиться), обвалюємо в суміші кунжуту та дріжджів.
⠀
▶️Випікаємо 20 хв при 180 градусах.
⠀
Традиційно, в нас можна придбати:
📍сочевиця 500 грамів 68 грн
📍дріжджі 100 грамів 140 грн
📍псиліум 150 грамів 155 грн
📍кунжут 100 грамів 30 грн
📍кукурудзяне борошно 1 кг 75 грн
📍веганська моцарелла 200 грамів 159 грн
Сочевичні булочки
Поширити
Твітнути
Поширити