Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія Авокадо Monterico - це справжнє джерело молодості і олеїнової кислоти. Вона більш густа і темна, ніж рафінована. Має яскравий смак і може містити осад.
Олія Авокадо Monterico вироблено методом холодного віджиму. Зберігає всі корисні речовини, які є у свіжих плодах авокадо. Покращує засвоєння каротину з овочів. Ідеально підходить для заправки салатів, смаження а також часто її використовують в косметології. Масло авокадо знижує рівень холестерину.
Олія Авокадо Monterico — продукт, який дивує всіх клієнтів, особливо тих, хто хоче доповнити свій раціон здоровішою їжею. Олія авокадо дуже схожа на оливкову олію та може бути використана як замінник для приготування всіх видів страв, а також для косметичного використання.
Олії авокадо має високу концентрація мононенасичених жирних кислот (особливо олеїнової кислоти), які запобігають хронічним захворюванням і допомагають знизити рівень холестерину. Нерафінована Олія Авокадо Monterico багата на поліненасичені жирні кислоти, також містить багато вітамінів, як-от E, A, B1, B2, B3, які допомагають у регенерації шкіри, волосся й нігтів.
Країна виробник: Іспанія
Харчова цінність 100 мл продукту: Енергетична цінність 824 ккал / 3447Кдж, Білки - 0 г, Вуглеводи - 0 г, Жири - 93 г, з яких насичені - 16 г, Мононенасичені - 63 г, Поліненасичені - 14 г, Холестерин - 0 , Вітамін E - 18 мг.