Кількість
|
Вартість
|
||
|
В нутового борошна – жовтувато-кремовий колір, ніжний аромат і смак. Це традиційний інгредієнт індійської та близькосхідної кухні. Прекрасна альтернатива пшеничному борошну, якщо потрібно зменшити споживання калорій і позбутися глютену. Має здатність не поглинати олію. Використовується також в оздоровчих і косметологічних цілях.
Нутове борошно несе антиоксидантний потенціал і може знизити рівень шкідливого з'єднання акриламіду в оброблених харчових продуктах. Ідеально підійде для тих, хто стежить за фігурою, дотримується правильного та здорового харчування.
Кровоносна система. Зниження артеріального тиску та концентрації “поганого” холестерину в крові. Профілактика атеросклерозу й анемії.
Нервова система. Полегшення депресивних і тривожних станів, усунення перепадів настрою. Поліпшення пам’яті, концентрації уваги, швидкості реакції. Нормалізація сну.
Травна система. Пробіотичні властивості. Очищення кишечника від шлаків.
Покривна система. Поліпшення стану волосся, шкіри, нігтів при внутрішньому і зовнішньому застосуванні. Рекомендується для жирної шкіри.
Опорно-рухова система. Нарощування м'язів. Відновлення після травм і хвороб. Зміцнення кісток і зубів.
Видільна система. Виведення продуктів розпаду ліків та інших токсинів.
Статева система. Підвищення шансів на овуляцію у жінок. Поліпшення якості сім’я у чоловіків. Профілактика захворювань сечостатевих органів.
КОРИСНИЙ СКЛАД
Вітаміни: A, група B, C, E, K.
Біологічно значущі елементи: калій, цинк, кальцій, магній, селен, мідь, марганець, залізо, молібден, кремній, фосфор.
Корисні сполуки: поліфеноли, пуринові основи.
Клітковина та білок.
Білки: | 10,9 г на 100 г продукту |
Жири: | 2,9 г на 100 г продукту |
Вуглеводи: | 66 г на 100 г продукту |
Калорійність: | 337 Ккал на 100 г продукту |
Тип тари: | паперовий крафт-пакет або мішок |
Термін зберігання: | 6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до + 18°С |
Країна походження бобів: | Україна |
Виробник: | ТМ “Земледар” |