Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спеція мускатний горіх широко використовується практично в будь-яких кулінарних стравах: у салатах, домашніх і промислових ковбасах, перших стравах, м'ясі, морепродуктах, десертах, випічці, чаях, каві.
Мускатний горіх — унікальна спеція, цю пряність можна використовувати в будь-яких стравах. Будь-яка риба, м'ясо, птиця прекрасно поєднується зі спецією мускатний горіх. Мускат прекрасно поєднується з будь-якими овочами та грибами. Спеція додається до страв із яєць. Мускатний горіх застосовують у різноманітних стравах із борошна, а також молочних і кисломолочних продуктах. Мускатний горіх прекрасний у різноманітних соусах.
Спеція мускатний горіх прекрасно поєднується із солодкими стравами, приправу кладуть у варення, компоти, пироги, здобу, торти. Найкраще мускатний горіх натирати безпосередньо перед вживанням для унікального аромату.
Мускатний горіх має сильну тонізуючу, стимулюючу та збудливу дію на організм. У малих дозах — це чудове заспокійливе. Зміцнює пам'ять, нервову систему, волосся, лікує серцеві хвороби, деякі доброякісні пухлини. Мускатний горіх зміцнює імунітет, допомагає під час лікування застудних захворювань. Покращує травлення та кровоносну систему.