Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смачно і швидко! Підходить для маленьких гурманів. Добірна сировина гарантує відсутність глютену.
Кукурудзяну манку можна використовувати для приготування безглютенового крему, суфле, запіканки, пуддінга.
Щоб приготувати смачну кашу:
- візьміть 1 склянку води, доведіть до кипіння;
- ретельно перемішуючи, додайте 2 ст. ложки манки;
- варіть 10 хвилин;
- додайте за смаком фрукти, ягоди, мед, варення.
Склад: крупа кукурудзяна.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- білки - 7,2 г;
- жири - 1,5 м;
- вуглеводи - 72,2 г;
- сіль - 0 р.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 1385 кДж / 331 ккал.