Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мак - це стародавня лікарська і харчова рослина. Насіння маку володіють ніжним пряним смаком, схожим з горіхом.
У кулінарії мак використовують для виготовлення халви і різних кондитерських виробів. Мак додають в тісто, ним посипають хліб, пиріжки, булочки. Також, мак корисний в сухому вигляді в якості добавки до страв.
Користь насіння маку:
- покращує травлення;
- макове "молоко" з розтертих з водою насіння має заспокійливу (снодійним) дією;
- ефективний як глистогінний засіб.
Харчова та енергетична цінність на 100 г:
- білки - 22,3 г;
- жири - 37,5 г;
- вуглеводи - 18,3 м;
- калорійність - 495 кКал.
Купити мак можна в нашому магазині, Корисна крамниця :)