Кількість
|
Вартість
|
||
|
Безглютенові кукурудзяні макарони Павутинка Viand
Натуральна кукурудзяна вермишель Павутинка Viand виготовлені з цільного зерна та без глютену.
Кукурудзяна Павутинка Viand це універсальна тонка локшина, яка підійде як для приготування класичних страв з пасти так і для страв азіатської кухні (супи, WOK, салати), а так само страв дитячої кухні. Легкі в приготуванні. та смачні.
Кукурудзяна Павутинка Viand має ряд переваг, а саме:
- Готується 3-5 хвилини;
- Не розварюється, не злипається;
- Дієтична, покращує метаболізм;
- Кукурудзяна вермишель Павутинка Без глютену;
- Цільнозернові, сприяє схудненню.
Спосіб приготування: Не варити. Покласти в окріп на 3-5 хвилин та злити воду, або покласти у готовий суп чи гаряче молоко.
Харчова цінність на 100 гр:
- Білки - 6,9 г.
- Жирі - 0,2 г.
- Вуглеводи - 80,1 г.
- Калорійність - 349,53 кКал.
Склад: кукурудзяна крупа і вода.
А ось, Вам цікаві рецепти з павутинкою ;)
Нан-палау з вермішеллю на сковороді
Нан-палау - це блюдо казахської кухні, його готують із макаронів та м'яса.
Інгрідієнти: свинина (м'якоть) – 600 г; вермішель Павутинка – 300 г; цибуля - 1 шт.; морква – 1 шт.; рослинна олія для смаження; сіль та спеції - за смаком.
Приготування: 1.На суху сковороду всипати вермішель (у мене павутинка) і поставити на вогонь. 2.При постійному помішуванні обсмажити вермішель золотистого кольору на середньому вогні. 3.Перекласти вермішель у миску. 4.Моркву та цибулину очистити. 5.Влити у сковороду олію і додати дрібно нарізану цибулю. 6.Обсмажити цибулю, помішуючи на середньому вогні протягом 5 хвилин. 7.Коли цибуля обсмажиться, викласти натерту моркву, обсмажувати овочі хвилин 5, не забуваючи їх перемішувати. 8.Потім додати шматочки свинини (я нарізала м'якоть свинини на шматочки розміром 2см х 2см). 9.Перемішати шматочки свинини з овочами, додати сіль та спеції за смаком. 10.Накрити сковороду кришкою та гасити свинину протягом 20 хвилин на повільному вогні. 11. Потім додати обсмажену вермішель. Перемішати, влити 200 мл гарячої води та знову перемішати. 12.Накрити сковороду кришкою і томити нан-палау з вермішель хвилин 5 (до повного випаровування рідини) на середньому вогні.
Молочний суп із вермішеллю "Павутинка"
Інгредієнти: вода - 250 мл, кукурудзяна вермішель Павутинка - 150-200 г, колоко
750 мл, вершкове масло (можна використовувати веганський спред, який пропонується в нашому магазині) - 30 г, сіль - 2-3 г. цукор -додати за смаком.
Приготування:
1.Не варити. Покласти в окріп вермишель Павутинку на 2-3 хвилин та додаємо дрібку солі. 2.Зливаємо воду. 3.У каструлю наливаємо молоко і варимо на повільному вогні 2-3 хв. та добре перемішуємо. 4. Вимикаємо вогонь і знімаємо каструлю з вогню. За бажанням, можна додати цукор за смаком. 5.Суп насипаємо в тарілку і додаємо трохи вершкового масла. 6. Готово.
Макарони Павутинка з бринзою, помідорами та зеленню.
Час приготування однієї порції - 15 хвилин
Інгредієнти: вермишель кукурудзяна Павутинка - 100 гр., помідор середній - 1 шт, Бринза (можна замінити солоним сиром) - 40 г., базилік - 6-7 листочків, кріп - 2 гілочки, Кінза/петрушка - 2 гілочки, вершкове масло - 20-30 гр.
Приготування:
1.Готуємо кукурудзяну вермишель Павутинка в підсоленій воді, як зазначено на упаковці, і додаємо в них вершкове масло. 2.Накладаємо павутинку по тарілках. Зверху трьом бринзу. Слідом посипаємо нарізаними помідорами та подрібненою зеленню. 3.Готово
Смачного :)
Купити натуральну кукурудзяну вермишель без глютену Павутинка Viand, можна у нашому магазині Корисна крамниця :)