Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крупа зеленої гречки - це гранули звичної нам крупи коричневого кольору. Різниця полягає в тому, що зелена гречка не піддається обсмаженню. Крупа зеленої гречки багата на мікроелементи, несе в собі позитивний заряд від природи, здатна до пророщування.
Також у зеленій гречці є наступні компоненти: незамінні амінокислоти, флавоноїди, лігнани, вітаміни A, C, E, групи B, йод, мідь, фосфор, залізо, рутин, високий вміст (близько 10%) клітковини.
Купити зелену гречку і регулярно вживати її в їжу дозволяє:
підвищити імунітет;
знизити холестерин;
нормалізувати рівень цукру;
вивести токсини;
скинути зайву вагу;
покращити обмін речовин.
Зелену гречку можна замочувати водою, вже через годину буде видно проростки, а сама крупа стане дуже м'якою і приємною на смак. Пророщені гранули можна додавати в салати, супи і десерти - це особливо актуально для вегетаріанців, сироїдів і людей, яким важливо заповнити запаси білка.
Крупу зеленої гречки можна перемолоти потужним блендером, отримавши гречане борошно, з якого можна приготувати такі види тіста: пісочне, рідке, здобне, солоне, для домашніх пельменів, мантів та вареників.
Харчова (поживна) цінність продукту на 100 г: Білки: 12,6 г., Жири: 26 г., Вуглеводи: 68 г
Енергетична цінність: 329 кКал