Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інжир має високий вміст натуральних цукрів, мінералів і розчинних волокон. Мінеральний склад включає калій, кальцій, магній, залізо і мідь, і є хорошим джерелом антиоксидантів, вітамінів, А і К, які сприяють здоров’ю і гарному самопочуттю. Свіжий інжир забезпечить організмові запаси вітамінів В1, В2, каротину, мінеральних речовин і аскорбінової кислоти. А інжир сушений допоможе вгамувати голод в холодну пору року, коли тягне на солодке і калорійне. Найніжнішим вважається сушений інжир свіжого врожаю, який надходить у продаж з жовтня по січень, ці увяленні ягоди немов наповнені медовим сиропом. Більшість корисних речовин зберігаються в сушеному інжирі і навіть у варенні.
Склад: інжир в'ялений.
Країна походження: Туреччина.
Поживна цінність на 100 г продукту:
білки - 0,7 м;
жири - 0,2 г;
вуглеводи - 13,7 р.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 241 ккал.