Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно із зеленої гречки має тоншу текстуру та смак, ніж з обсмаженої. Має хороші сполучні властивості (на відміну від борошна з обсмаженої гречки) і при цьому – безглютенове. Один із найкращих сортів борошна за поживністю.
Борошно із зеленої гречки – одне з найкорисніших. Містить сполуки, що діють як антиоксиданти. Низький глікемічний індекс і велика кількість білка роблять борошно придатним для багатьох дієт – від вегетаріанської до діабетичної.
Кровоносна система. Зниження рівня холестерину. Відновлення капілярів і стінок судин, надання їм еластичності. Користь при варикозі та перепадах тиску. Профілактика залізодефіциту.
Ендокринна система. Протиракові властивості. Прискорення метаболізму і, як наслідок, зниження ваги.
Нервова система. Природний антидепресант. Усунення безсоння та наслідків стресу.
Травна система. Поліпшення перетравлення та засвоєння їжі. Загоювальний ефект при виразках шлунку та кишечника.
Покривна система. Зміцнення волосся та нігтів. Підвищення пружності та еластичності шкіри.
Білки: | 12,6 г на 100 г продукту |
Жири: | 3,3 г на 100 г продукту |
Вуглеводи: | 62 г на 100 г продукту |
Калорійність: | 310 Ккал на 100 г продукту |
Тип тари: | паперовий крафт-пакет або мішок |
Термін зберігання: | 6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до + 18°С |
Країна походження зерна: | Україна |