Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бобова вермішель фунчоза або як її ще називають скляна вермішель ( фунчоза ) – це один з незвичайних продуктів, який популярний в стравах азіатської кухні. Свою назву скляна вермішель отримала завдяки властивості ставати прозорою після варіння. Саме це і відрізняє бобову скляну вермішель від рисової локшини, яка, в свою чергу, після приготування стає білою.
Локшина соєва Longkou Vermicelli виготовляється із зелених соєвих бобів.
Скляна вермішель досить легко засвоюється організмом, сприяє тривалому насичення і блокує відчуття голоду. В основі локшини – складні вуглеводи, які розщеплюються в енергію, а не перетворюються на додаткові кілограми на талії. Фунчоза вважається дієтичним блюдом.
Бобова Фунчоза продається в сушеному вигляді, сама по собі не має багатого смаку, але дуже добре просочується оточуючими соусами, їх смаком і ароматом. Тому скляну локшину (фунчозу) часто використовують в супах салатах, а також смажених стравах.
Вермішель можна готувати двома способами:
- просто залити окропом;
- відварювати протягом 3-4 хвилин в підсоленій киплячій воді.
Бобова скляна вермішель використовується для приготування супів, салатів, для страв вок, а також як гарнір. Можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Склад: зелений горошок, мунг бін, вода.
Купити бобову скляну вермішель ( Фунчозу ) Longkou в нашому магазині Корисна крамниця :)